De Kwaliteit van uw producten waarborgen met Coldchain !

juli 9, 2024

Coldchain

In veel sectoren is het waarborgen van de kwaliteit van uw producten van vitaal belang. Bij Rauwers zijn we verheugd om u Coldchain van Geotab te presenteren, een innovatieve oplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van koelketenbeheer.

Waarom is de Coldchain oplossing essentieel voor u?

  • Realtime Bewaking Houd constant de temperatuur in de gaten om optimale opslag- en transportomstandigheden voor uw producten te waarborgen. Met Coldchain profiteert u van realtime bewaking, zodat u de temperatuur nauwkeurig kunt volgen en handhaven.
  • Aangepaste Waarschuwingen Ontvang onmiddellijke meldingen bij temperatuurschommelingen. Deze aangepaste waarschuwingen stellen u in staat snel in te grijpen om de integriteit van uw producten te beschermen, zodat ze in perfecte staat blijven.
  • Afstandsbediening Pas de instellingen van uw koelkasten op afstand aan via een intuïtieve interface. Deze functionaliteit zorgt voor een ideale conservering van uw producten, zelfs wanneer u niet ter plaatse bent.
  • Leveringsbewijsrapporten Profiteer van gedetailleerde rapporten om de kwaliteit van uw leveringen aan te tonen. Deze rapporten versterken het vertrouwen in uw toeleveringsketen door tastbaar bewijs te leveren van de naleving van kwaliteitsnormen.
  • Regelgevingsnaleving Voldoe aan de strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen die door de regelgeving in uw sector worden geëist. Coldchain helpt u bij het waarborgen van naleving tijdens audits en inspecties, waardoor de risico’s op niet-naleving worden geminimaliseerd.

Handel Nu!

Als u geïnteresseerd bent in de Coldchain-oplossing, vraag dan een afspraak aan met een van onze experts door op de onderstaande knop te klikken. Laat het beheer van de koelketen niet aan het toeval over – kies voor een betrouwbare en bewezen oplossing met Coldchain van Geotab.

Advies of een offerte op maat nodig?

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)