Homepage

Innovatieve oplossingen voor mobiliteit en verkeersveiligheid

Rauwers is actief in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland en biedt u een lokale service dankzij een netwerk van meer dan 730 partners. Onze oplossingen zijn ontworpen om de mobiliteit te verbeteren en stedelijke uitdagingen op te lossen, alsook om de verkeersveiligheid te verhogen.

Onze oplossingen

Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij u innovatieve oplossingen bieden voor verkeersveiligheid, stedelijke mobiliteit, verkeersbeheer en parkeren. Van parkeerbeheer tot geautomatiseerde verkeerscontrole (ANPR), prioritaire voertuigverlichting en alcoholsloten, er is altijd een Rauwers-oplossing voor u.

Laatste nieuws

102 Aantal jaren ervaring
700+ Installateurs
4 Actieve landen
12.000+ Actieve klanten

Kiezen voor Rauwers betekent kiezen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Wij bieden een breed scala aan oplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijfstak te voldoen.

Wat willen we? Wij bieden u het beste op het gebied van innovatie, dankzij onze perfecte beheersing van de producten en diensten die wij aanbieden, en de vertrouwensrelatie die wij met onze jarenlange partners hebben opgebouwd.

Dankzij deze holistische aanpak, die ons een echt inzicht in uw sector geeft, en het vertrouwen dat u in Rauwers stelt, hebben wij in 2019 ons honderdjarig bestaan kunnen vieren.

102 Années d'expériences
700+ Installateurs
4 Pays actifs
12.000+ Clients actifs

Zij kozen voor Rauwers en hebben er geen spijt van

Onze producten en diensten zijn in de eerste plaats ontworpen om te voldoen aan uw professionele behoeften op het terrein. Wij zijn dan ook bijzonder trots op uw ervaringen die u regelmatig naar Rauwers stuurt, en waarin u uiting geeft van uw tevredenheid over onze oplossingen.

Rauwers, een passie voor 4 generaties

Rauwers is eerst en vooral een familieverhaal. Al vier generaties lang voelen wij ons aangetrokken tot mobiliteit en de cruciale aspecten daarvan voor onze moderne samenleving.

“In mijn familliezijn we overtuigd dat diversiteit de manier is om een stevige organisatie op te bouwen en te evolueren.”
Pablo Rauwers.

Sinds het begin worden wij begeleid door onze partners met premium producten en diensten.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)