Missie, visie, waarden

Intelligente oplossingen voor betere mobiliteit en verkeersveiligheid

Wat is het DNA dat Rauwers grootgebracht heeft ?

Als distributeur van slimme oplossingen in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, hebben wij producten en diensten van een hoge kwaliteit opgezet.

Missie

We willen dat onze klanten winnen! Onze producten moeten onze klanten in staat stellen succesvol te zijn. Rauwers ontwikkelt en verdeelt oplossingen voor veiligheids-, gezondheids- en vervoersprofessionals, alsook voor steden en gemeenten.

Onze producten maken het voor hen gemakkelijker om hun taken uit te voeren en hun doelen te bereiken. In ons dagelijks werk willen wij onze klanten vreugde brengen en onze gebruikers levenskwaliteit door intelligente producten en uitstekende service te bieden.

Visie

Als distributeur willen wij een essentiële schakel zijn in de waardeketen van onze klanten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatie en hebben de ambitie om de pionier te zijn van het ecosysteem van de wegprofessionals en wij willen de referentiespeler zijn in West-Europa, met als doel :

– de mobiliteit te verbeteren,
– de verkeersveiligheid verhogen
– en stedelijke uitdagingen op te lossen

DNA

Bij Rauwers zijn onze prestatiedoelstellingen onlosmakelijk verbonden met het welzijn en de ontwikkeling van al onze medewerkers.

Wij maken er een topprioriteit van om ervoor te zorgen dat onze interne processen het resultaat zijn van een gezamenlijke opbouw (intern & extern) en dat wij onze klanten een uitstekende dienstverlening bieden. Wij streven naar een transparant, participatief, humaan en op verdiensten gebaseerd management.

Als we bij Rauwers iets zeggen, dan doen we het, en doen we het goed!

INNOVATIE
MOBILITEIT
verkeersveiligheid
leadership

Vanaf het begin ondersteund door partners met Premium producten en diensten.

Heb je een vraag?
Neem dan contact met ons op!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en de meest geschikte oplossing te bespreken.