Boom brandweer kiest voor Traffic Clearing Light

maart 31, 2020

Ongeëvenaarde willekeurige scanning en verbeterde zichtbaarheid

In de brandweerkazerne van de zone Ri- vierenland (zo’n ± 201 000 ha) in Boom is Kurt Fleurackers verantwoordelijk voor het wagenpark.

 

Overtuigen van belanghebbenden in het veld

In 1997 is hij gestart als vrijwillig brandweerman bij de Brandweer Boom, beroepsmatig was hij vracht- wagenwagen mecanicien. Na een testfase met een volledig nieuwe grilleverlichting met unieke LED-technologie, is de nieuwe auto nu klaar voor de lancering. Hij besluit het aan te nemen

“Elke chauffeur die in dit eerste voertuig met deze lichten heeft gereden, heeft me er systematisch over verteld. Wij rijden regelmatig over de E-19 of de A12 om tussenbeide te komen. Iedereen merkte dat het verkeer veel sneller opruimde en vooral van verder weg dan gewoonlijk! Het feit dat deze LED’s oplichten in een willekeurige beweging maakt ze heel bijzonder en trekt systematisch de aandacht.

Dit is de nieuwe TCL-LED (Traffic Clearing Light) grilleverlichting die Kurt in april 2019 heeft ontdekt. Zo’n verschil had hij niet verwacht!

Maximale zichtbaarheid voor meer veiligheid

Bovendien hebben Traffic Clearing Lights, dankzij de unieke LED-technologie die ze gebruiken, een fenomenale kracht die overal in de buurt weerkaatst wordt: op de carrosserie van andere voertuigen, op de gevels en ramen van huizen, in etalages, enz. Hun impact is onvergelijkbaar voor een veiliger en sneller verloop in druk verkeer, wat ons veel helpt bij onze dagelijkse opdrachten. Een echte noviteit, getest en goedgekeurd!

Advies of een offerte op maat nodig?

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)