Depannage Van Looy

april 17, 2019

EEN ECHT MONSTER

Uniek in België! Depannage Van Looy

Deze Wrecker (bergingsvoertuig) uitgerust met een haaksysteem met uitschuifbare arm, werd besteld met een originele spoiler, iets hoger dan de cabine, met als doel hierop een lichtbalk te plaatsen die goed zichtbaar is op afstand van het voertuig. Voor dit voertuig werd gekozen voor een Navigator lichtbalk van 2200mm, speciaal geconfigureerd en gebouwd in de Verenigde Staten. Deze Navigator is uniek in Europa. (*Navigator-lichtbalk: informatie op aanvraag)

Bestelling op maat

Op de cabine van het voertuig werden twee oranje signalisatielichten (LP800) geplaatst en rondomrond werd een reeks ABL-werklichten gemonteerd om alles goed te kunnen verlichten tijdens gevaarlijke manoeuvres.
De voorste grill werden uitgerust met oranje en witte Nanoleds; achteraan op het voertuig werden rode Nanoleds geplaatst.
Dit uitzonderlijk voertuig wordt niet alleen regelmatig over heel België ingezet, maar ook in het buitenland (Schotland, Spanje …) om grote gekantelde voertuigen te depanneren.

Jens Van Looy en Stéphane Leclercq (Rauwers)

Alle takelwerken!

Jens Van Looy is een jonge, dynamische ondernemer aan het hoofd van ‘Depannage Van Looy ‘in Rekkem met een vloot van 12 voertuigen, sleepwagens en bergingsvoertuigen. Om verongelukte of defecte voertuigen van alle maten te depanneren uit de meest complexe situaties: van eenvoudige personenwagen tot zware vrachtwagens, touringcars en bussen.
Zo veeleisend als hij is, wil Jens Van Looy zowel het beste voor zijn voertuigen, als voor hun uitrustingen. tot speciaal gebouwde lichtbalken toe!

Advies of een offerte op maat nodig?

Oplossingen catalogus
deel deze pagina

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)