Hoog bezoek

maart 28, 2020

ZIEN EN GEZIEN WORDEN IN 360°

Deze 100% elektrische mobiele videobewakingsunit werd ontworpen voor de veiligheid van groepen mensen in openbare of privéruimtes, buiten op bedrijfs-, luchthaven-, toeristische of commerciële terreinen, en tijdens jaarlijkse festivals en andere lokale festiviteiten te garanderen.

Het systeem werd goedgekeurd in Europa en heeft intussen al de aandacht getrokken van de politie in de Scandinavische landen, Frankrijk en België, waar het in combinatie met de lichtbalk Traffic View met ingebouwde camera garant staat voor toezicht in 360°. Met zo’n uitrusting is de U.M.S. zeer impresionnant wanneer hij zich tot 4 meter hoogte uitrekt!

Toezicht in 360°

Achter het stuur heeft de agent een weids panoramisch uitzicht. De versleutelde foto’s en opnames van het voertuig op patrouille of geparkeerd voor observatie (voo- ral als een lokaal systeem faalt of tijdelijk extra toezicht vereist) kunnen in real time worden bekeken op kantoor of op een smart- phone. De agent kan het voertuig dus parkeren en achterlaten als dat nodig is. Hij kan het zelfs op afstand bedienen met behulp van de joystick van de camera (controlekamer). De opnames worden opgeslagen en kunnen op elk moment worden bekeken.

De U.M.S. Viséo komt met zijn revolutionaire vormgeving nergens onopgemerkt voorbij. Integendeel, hij steelt overal de show met zijn sympathieke boodschap aan de burger en zijn geruststellende politieaanwezigheid. De U.M.S. Viséo is een Frans product dat gemaakt wordt in de buurt van Cambrai in het departement Nord (59). En met een kleine knipoog naar België… Ter gelegenheid van de Belgische nationale feestdag op 21 juli nam het voertuig immers op vraag van het Koninklijk Paleis deel aan het defilé..

Toezicht in 360° Ingebouwde camera in de lichtbalk (geen hindernissen) | Optische zoom beelden x 20 zonder vervorming | Ontwaseming Verwijdert condens door temperatuurverschillen | Waterbestendig Camera conform IP66

Advies of een offerte op maat nodig?

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)