Politiezone Brugge

april 17, 2019

VALSE POLITIE-BENDE

De Brugse politiezone in actie.

Onlangs reed er een anonieme auto rond met valse agenten aan boord. Ze lieten de chauffeurs stoppen en eisten boetes voor zogenaamde overtredingen. Een van onze ANPR-voertuigen identificeerde dit voertuig. Zodra we op de hoogte waren, stuurden we onze Audi ernaartoe.

Met zijn motor van 320pk begon de Audi aan een indrukwekkende achtervolging richting Oostende. We konden deze criminelen in een recordtijd inhalen, doen stoppen en oppakken!

Deze Audi is uitgerust met een Valor-lichtbalk. Die is niet alleen erg bijzonder vanwege de uitzonderlijke zichtbaarheid is (we zijn er trots op dat we hem als eerste in Europa in gebruik hebben genomen…), maar ook door zijn intens wit licht waardoor een zoeklicht niet standaard nodig is”.

Ook ‘s nachts een uitzonderlijke zichtbaarheid

Ik denk terug aan vorige zomer, toen we migranten moesten lokaliseren die zich in de duinen of op parkings verstopten. De lichtsterkte is indrukwekkend en bovendien kan de balk naar een gericht punt mikken. s Nachts zou je denken dat je op klaarlichte dag aan het zoeken bent! Hij is niet te vergelijken met een ander model van lichtbalk…

Inspecteur Redgy Dewaegenaere, en verantwoordelijk voor het wagenpark.

Alcohol controle

Tot onze nieuwste aanwinsten behoort ook een Volvo V90 die is uitgerust met een Traffic Storm-balk om het verkeer te regelen via variabele berichten. Het paneel is groot, zeer zichtbaar, zelfs van op een grote afstand en kan een waaier aan (al dan niet voorgeprogrammeerde) berichten weergeven. Wij gebruiken hem hoofdzakelijk voor alcoholcontrolesie.

Advies of een offerte op maat nodig?

Oplossingen catalogus
deel deze pagina

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)