Vereenvoudig en optimaliseer uw dagelijkse werkzaamheden

juli 10, 2024

DSRC antenna voor tachografen

Als leider in innovatieve oplossingen voor mobiliteit en verkeersveiligheid presenteren wij met trots een product dat uw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigt en optimaliseert ! Ontdek de grote innovatie die een revolutie teweeg zal brengen in uw procedures voor wegcontroles: de Rauwers DSRC-antenne voor tachografen.

Vereenvoudigde en efficiënte controle :

Dankzij onze DSRC-antenne worden tachograafgegevens automatisch gescand. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurige controles uit te voeren zonder de vrachtwagens te stoppen, waardoor de stilstandtijd wordt verminderd en de efficiëntie van uw controles wordt verbeterd.

Realtime toegang tot Tachocloud :

Alle tachograafgegevens zijn online toegankelijk via ons beveiligde Tachocloud-platform. Hierdoor kunt u in realtime controleren en de informatie analyseren die u nodig hebt om naleving en verkeersveiligheid te garanderen.

Naleving van regelgeving :

Volgens de regelgeving van de Europese Unie hebben lidstaten tot augustus 2024 de tijd om deze systemen te installeren. Onze oplossing is klaar om aan deze vereiste te voldoen, zodat u aan de voorschriften kunt blijven voldoen en tegelijkertijd uw controlemogelijkheden kunt verbeteren.

Verander nu uw controleprocedures met de DSRC-antenne !

 

Advies of een offerte op maat nodig?

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)