Nieuwe DSRC antenne!

februari 26, 2024

TachoCloud, Antenne DSRC en Nieuwe DLK!

We zijn verheugd de afronding van de training over TachoCloud aan te kondigen en het succesvolle uitrollen van de nieuwe antenne #DSRC voor alle douanebrigades in België. Bovendien hebben we ook met succes nieuwe #DLK geleverd, waardoor douanebeambten transparante toegang krijgen tot essentiële gegevens van tachografen. Deze initiatieven bieden Belgische douanediensten moderne en efficiënte tools om gegevens van tachografen te beheren en vrachtwagens op snelwegen te controleren.

Training over TachoCloud:

We hebben succesvol een volledige training over TachoCloud gegeven, waarbij douanebeambten de benodigde vaardigheden hebben verworven om tachograafgegevens effectief te analyseren en boetes op te leggen wanneer dat nodig is.

Nieuwe DLK:

We hebben ook met succes nieuwe #DLK geleverd, waardoor douanebeambten transparante toegang krijgen tot essentiële gegevens van tachografen. Deze apparaten stellen douaneautoriteiten in staat om gemakkelijk de benodigde gegevens op te halen om te voldoen aan de geldende voorschriften. Als je geïnteresseerd bent in het DLK, klik dan hier.

Antenne DSRC:

De DSRC-antenne vertegenwoordigt een significante vooruitgang in het domein van douanecontrole op snelwegen. Deze technologie stelt douanebeambten in staat om vrachtwagens efficiënt te scannen terwijl ze in beweging zijn, zonder ze fysiek te hoeven stoppen, waardoor wachttijden worden verminderd en het gebruik van middelen wordt geoptimaliseerd. Onze demonstratie van de DSRC-antenne heeft de snelheid en efficiëntie aangetoond waarmee douanebeambten vrachtwagens op snelwegen kunnen scannen. Door direct rapporten te genereren en overtredingen te identificeren tijdens 25 controles, vermijdt deze innovatieve aanpak om elke vrachtwagen te stoppen, wat tijd en middelen bespaart. Als je geïnteresseerd bent in het DSRC, klik dan hier.

Advies of een offerte op maat nodig?

Oplossingen catalogus
deel deze pagina

Abonneer je om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Naam
Privacybeleid(Vereist)