Nelson Charlier-Rauwers

Nelson, lid van de 4e generatie Rauwers, begon zijn carrière als risicomanager bij pensioenfondsen in Brussel, Luxemburg en Parijs, en stapte daarna over naar consulting waar hij actief bijdroeg aan Europese projecten voor operationele optimalisatie bij verschillende financiële instellingen. In 2019 stapte hij in het familiebedrijf en nam hij de ontwikkeling van de Franse markt voor zijn rekening. Tegelijkertijd lanceerde hij een transversale zelfreflectie binnen de onderneming, die leidde tot een optimalisatie van verschillende divisies met als doel de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten en partners te verbeteren. Hij is ook verantwoordelijk voor de verkoop, het productassortiment en de permanente verbetering binnen de groep.

Boris Rauwers

Boris, zoon van de huidige CEO Pablo, is verantwoordelijk voor de Duitse dochteronderneming superviseerd de HR-, marketing- en digitale onderdelen van de groep. Hij starte zijn carrière in een KMO actief in logistiek en merchandising als Project Manager en vervolgens Account Manager. Tijdens deze functies verscherpte hij zijn vaardigheden in het coachen van een team en het beheren van business IT.

David Delestrée

In februari 2023 is David toegetreden tot de Rauwers-groep na jarenlange ervaring op te hebben gedaan binnen de corporate afdeling van een grote Belgische bank. Zijn traject bracht hem in 2011 naar de functie van Financieel Directeur, gevolgd door Algemeen Directeur van een Belgisch familiebedrijf in volle mondiale expansie. Als cruciale speler in de ontwikkeling van de groep heeft David de nodige structuren opgezet op administratief, financieel, juridisch, boekhoudkundig en operationeel vlak. Aangetrokken door het ambitieuze project van de vierde generatie is hij toegetreden tot Rauwers om zijn ervaring te delen en bij te dragen aan het groeiproject, zowel nationaal als internationaal. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het algemene en strategische aspect van de groep, evenals voor administratieve en financiële vraagstukken, waarbij David zijn expertise benut om de voortdurende groei van Rauwers te ondersteunen.

Catherine van der Dussen

Na te zijn afgestudeerd als industrieel ingenieur, is Catherine in 2006 bij Rauwers in dienst getreden. Ze startte haar carrière in de afdeling Signalisatie waar zij onder meer bijdroeg tot de ontwikkeling van de Franse markt binnen het team van Philippe Lagae. Bij zijn pensionering in 2019 nam zij de leiding van de afdeling Signalisatie over en sindsdien heeft zij bijgedragen tot de exponentiële ontwikkeling van deze strategische activiteit van de groep.

Yves Van Bockhaeven

Yves is de tachograaf download specialist! Met de komst van de digitale tachograaf is hij in 2006 bij de Groep in dienst getreden als technisch ondersteuner voor het beheersoftware van de digitale tachograaf. In de loop der jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan met alle oplossingen voor het downloaden en beheren van tacho-gegevens. Hij lanceerde mee de tachograaf-download-tool DLD in 2009. Vervolgens specialiseerde hij zich als Project-Manager voor EcoDrive en hiervoor behaalde hij zijn rijbewijs C- en D. Dit om een doorgedreven praktische kennis op te bouwen op het gebied van EcoDrive/SecuDrive bij bus- en touringcars. De marktkennis gecombineerd met zijn technische expertise heeft hem geleid om in 2019 de rol van Business Unit Manager over te nemen van zijn moeder.

Walter Willaerts

Walter starte zijn carrière in 1990 bij Rauwers als Regio Manager. In 2004 Werd hij de verantwoordelijk van onze afdeling parkeerbeheer, een van de twee grootste afdelingen van de Rauwers Groep. Hij heeft het volume van ons parkeerautomaten in België verviervoudigd. Samen met zijn technische rechterhanden Denis Besure en Arnaud Brialmont hebben ze bijgedragen tot de aanzienlijke technische ontwikkeling van onze producten. Hierdoor hebben deze vandaag de dag een ongeëvenaard kwaliteits- en innovatieniveau bereikt. Het drietal leidt ook een team van meer dan 20 technici die in heel België actief zijn en in minder dan 6 uur kunnen ingrijpen bij elke panne, waar die zich ook voordoet. Walter is ook verantwoordelijk voor de directe leiding van onze Parkingshop te Koksijde.

Bert Dewinter

Bert is architect van opleiding, maar heeft het grootste deel van zijn carrière in de automobielsector doorgebracht. In 2018 trad hij in dienst bij Rauwers, aanvankelijk als projectmanager belast met business development in België, en werd later hoofd van de nieuwste toevoeging aan onze activiteiten: de Business Unit Traffic Mangement. Sindsdien is hij erin geslaagd Rauwers te plaatsen in het landschap van deze zeer gespecialiseerde activiteit in België en draagt hij dagelijks bij tot de ontwikkeling van deze ontluikende activiteit. Het was voor ons onmogelijk om geen gebruik te maken van zijn achtergrond als architect, Bert is dus ook verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het onderhoud en de ontwikkeling van ons vastgoed.

Benny Van Mulders

Benny starte zijn carrière bij ons als 18-jarige. Met zijn indrukwekkende technische achtergrond heeft hij de technische leiding van de Rauwers groep op zich genomen. In 2019 helpt hij bij de oprichting van een cross-functionele afdeling aftersales, waar hij nu aan het hoofd van staat. Dit om ervoor te zorgen dat onze dienst na verkoop aan de verwachtingen van onze klanten blijft voldoen. Sinds 2021 is Benny Business Unit Manager Controle.

Dirk Verdeyen

Dirk begon zijn carrière bij Rauwers in 1995 als Regio Manager voor de regio Antwerpen. In 2006 werd hij commercieel directeur van de groep en assisteerde hij Pablo Rauwers & Philippe Lagae bij de ontwikkeling van de Duitse en Franse markt. Dirk is een echt expert van onze verschillende markten en beheert ook de volledige marketingafdeling.

Andries De Smedt

Andries begon zijn carrière bij Rauwers in 1994 in het magazijn van de Business Unit Control. In 2000 werd hij kwaliteitsmanager, verantwoordelijk voor het behoud van de ISO-certificering voor Rauwers en in 2002 voor Sirac. Na het pensioen van Pierre Ducaju in 2007, werd hij verantwoordelijk voor het logistieke proces van het bedrijf. Onder leiding en verantwoordelijkheid van Andries heeft de Rauwers Groep zich op verschillende niveaus verder geprofessionaliseerd:

Kwaliteit: de implementatie van ISO9001:2015 certificering. Rauwers is sinds 2000 ISO 9001 gecertificeerd. Deze certificering, een mijlpaal in de geschiedenis van de groep en een proces dat volledig door Andries wordt beheerd, heeft de groep in staat gesteld een kwaliteitsbeheersysteem in te voeren dat absoluut noodzakelijk is voor een groep met een sterke bedrijfsgroei zoals Rauwers.

Logistiek: Dankzij de invoering van een uiterst efficiënt logistiek proces hebben wij het niveau van de dienstverlening aan onze klanten en partners aanzienlijk kunnen verhogen.

CTO: De invoering van IT-programma’s (ERP, CRM) ter ondersteuning van onze operationele activiteit is nu de hoeksteen van ons toekomstig succes.