[av_image src=’http://rauwerseurope.com/cms/wp-content/uploads/2019/08/item-polecam-2.jpg’ attachment=’2005′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’pop-up’ av_uid=’av-fzd5w’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-ayc6s’ admin_preview_bg=”]

Pole camera: snel extra toezicht nodig?

Flexibel toezicht houden en snelle inzetbaarheid – Plug & Play

De Pole Camera is geschikt voor situaties waarin heel snel tijdelijk of permanent een bewakingscamera moet worden geïnstalleerd.

De videobeelden worden opgeslagen op een harde schijf van 1 TB die in de camera is ingebouwd. De gegevens worden via 3G, 4G of een wifinetwerk doorgestuurd naar de server van de controlepost.

De realtime controle gebeurt met de app Vemotion Player, ofwel op de pc van de controlepost, ofwel met de app Smart Viewer op een smartphone of tablet.

Eigneschappen


Pole camera


Voor de openbare veiligheid

Ideaal voor controle op sluikstorten, diefstal, inbraken, agressie, vandalisme, betogingen, drugshandel, ongeplande bijeenkomsten, occasionele openbare evenementen, enz.
[/av_textblock]